Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα δούμε ποιος είναι


Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ξεκαθαρίζοντας πως θα πληρώσει μεγάλο κόστος όποιος τολμήσει και τα βάλει με την Ελλάδα.
Οπως αναφέρει το onalert σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είπε χαρακτηριστικά «Όποιος πατήσει τα πόδια του στο έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι».
Το ηχηρότατο και αποφασιστικό μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ήρθε μετά την νέα τουρκική πρόκληση από την Αγκυρα και τους χάρτες του Μεβλούτ Τσαβούσογλου από τους οποίους έλλειπε ξανά το Καστελόριζο.«Ο Ερντογάν κάνει αυτά που λέει και εμείς κάνουμε αυτά που λέμε εμείς. Ξέρουμε απολύτως τι θα κάνουμε και στον Έβρο, και στα νησιά και σε ανοιχτή θάλασσα», ξεκαθάρισε επίσης ο στρατηγός Κ ουρκία. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συγκροτημένος στρατός, ναυτικό και αεροπορία. Πολύ δύσκολα μπορείς να τα βάλεις μαζί τους και οποίος τα βάλει θα φύγει με πολύ μεγάλο κόστος και αυτό το ξέρουν οι γείτονες», είπε. ωνσταντίνος Φλώρος.
Η νευρικότητα της Τουρκίας
«Οι Τούρκοι με τη συμπεριφορά τους προδίδουν και μεγάλη νευρικότητα για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας τους. Όσες χώρες διετέλεσαν κάποτε αυτοκρατορίες, παρουσιάζουν συμπεριφορές που σχετίζονται με τις αναμνήσεις τους. Αυτό στη δική τους τουλάχιστον περίπτωση προκαλεί μεγάλη αστάθεια», τόνισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
Ο στρατηγός Φλώρος είχε ακόμη ένα μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι συγκροτημένος στρατός, ναυτικό και αεροπορία. Πολύ δύσκολα μπορείς να τα βάλεις μαζί τους και οποίος τα βάλει θα φύγει με πολύ μεγάλο κόστος και αυτό το ξέρουν οι γείτονες», είπε.

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/