Απόφαση έκτακτης συνεδρίασης ΔΣ Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ημέρα πένθους η σημερινή για την Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καθώς αποχαιρετούμε άλλον ένα συνταξιούχο Εκπαιδευτικό που άφησε έντονη τη σφραγίδα του στην πόλη μας αλλά και σε πολλές περιοχές που είχε δουλέψει εντός και εκτός Αιτωλοακαρνανίας……


Ο Τάκης Μαντζουράτος ήταν άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα. Ήταν αθλητής που αναδείχτηκε στη μεγάλη ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου. Αργότερα ανέπτυξε προπονητική καριέρα σε ομάδες της περιοχής μας σε διάφορα αθλήματα.

Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής εργάστηκε χρόνια σε σχολεία της περιοχής μας. Ήταν επίσης για πολλά χρόνια επικεφαλής στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής του νομού μας.

Εκτός από την δράση του ως Εκπαιδευτικού ο Τάκης Μαντζουράτος ανέπτυξε δράση και στα τοπικά Δημοτικά δρώμενα αναλαμβάνοντας θέση αντιδημάρχου επί Δημαρχίας Γιώργου Πρεβεζάνου και εκτελώντας τα καθήκοντά του με απόλυτη επιτυχία. Δεκάδες εκδηλώσεις, καινοτόμες στο σύνολό τους, έφεραν τη σφραγίδα του. Το έργο του και στο κομμάτι του Πολιτισμού ήταν μεγάλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας πληροφορούμενο το θάνατο του εξαιρετικού συνταξιούχου συναδέλφου, φίλου και ενεργού μέλους της τοπικής κοινωνίας του Μεσολογγίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε:

· να παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία

· αντί στεφάνου να προβεί σε δωρεά ποσού προς την ΕΨΥΠΕΑ

Στη σύζυγό του Έφη και στα παιδιά του ευχόμαστε να τους δίνει ο Θεός δύναμη.

Τάκη, έφυγες απρόσμενα! Είχες πολλά ακόμη να προσφέρεις!

Ας είναι ελαφρύ το Μεσολογγίτικο χώμα που θα σε σκεπάσει!

Καλό ταξίδι! Καλή ανάπαυση!

Για την Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πρόεδρος               Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνος Κατσαρός                Παναγιώτης Κίντας