Ανακοίνωση – Απάντηση του συνδυασμού “Συμφωνία Ελπίδας” σε δημοσίευμα

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εξελέγη Αντιπρόεδρος το μέλος της παράταξής μας κ. Ευθύμιος Μυλωνίδης.

Η διαδικασία αυτή ήταν απολύτως εύλογη, με δεδομένο ότι ήδη από το 2019 η θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καλύπτεται από την αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβρη του 2019 έως σήμερα, την θέση αυτή είχε καταλάβει η μείζων αντιπολίτευση μέσω του δημοτικού συμβούλου κ. Παξινού.

Έτσι, με παραταξιακή απόφαση προτάθηκε ο δημοτικός σύμβουλός μας που συμμετέχει στην επιτροπή και ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις. Ανάλογα είχαν συμβεί με την εκλογή του κ. Παξινού το έτος 2019.

Η αρμοδιότητα άλλωστε του Αντιπροέδρου εξαντλείται στην διεύθυνση της διαδικασίας συζήτησης ενώπιον της επιτροπής, σε περίπτωση απουσίας του Προέδρου, που είναι μάλλον απίθανη, με δεδομένες τις αραιές συνεδριάσεις της συγκεκριμένης επιτροπής.

Ενώ έτσι έχουν τα πράγματα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δημοσίευμα που «βλέπει» σε αυτή την αυτονόητη διαδικασία διάφορα ανυπόστατα σενάρια. Το δημοσίευμα αυτό παραλείπει να αναφέρει τα παραπάνω, γράφει δηλ. τη μισή αλήθεια, ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις και θέμα εκ του μη όντος. Είναι συνεπώς ψευδές και στοχοποιεί την παράταξή μας χωρίς λόγο.

Τα πράγματα είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα και τα θέτουμε στην κρίση όλων, αλλά και του συντάκτη του δημοσιεύματος, ο οποίος θα πρέπει να αναγνωρίσει δημόσια το σφάλμα του και να ζητήσει μια συγγνώμη, διότι διαφορετικά το κείμενό του αποτελεί μια απλή πολιτική συκοφαντία.

«Συμφωνία Ελπίδας»

 

Το άρθρο Ανακοίνωση – Απάντηση του συνδυασμού “Συμφωνία Ελπίδας” σε δημοσίευμα εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.