Ανακοίνωσε τον Ξηρομερίτη Δουρούκη η Χαλκίδα


Την απόκτηση του 27χρονου φόργουορντ, Δημήτρη Δουρούκη ανακοίνωσε η Χαλκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σπουδαία ενίσχυση με Δουρούκη!
Η ΧΒΑ My KTEO ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Δουρούκη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Ο Δουρούκης είναι 27 χρονών, έχει ύψος 2,00μ. και αγωνίζεται ως Forward. Διαθέτει μεγάλη πείρα από τα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών και έχει συνδέσει το όνομά του με τη λέξη «άνοδος» έχοντας πανηγυρίσει 5 φορές.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αναμένεται να δώσει λύσεις τόσο από τη θέση «3» όσο και από τη θέση «4», να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια της νέας χρονιάς και στην επίτευξη των στόχων μας.
Ο Δημήτρης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε:
Α.Ο. Αγρινίου (Γ’ Εθνική), Αίολος Αστακού (Άνοδος από το Α’ τοπικό ως την Α2 και συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2), Νίκη Προαστείου (Α’ τοπικό Πάτρας), Λοκρός Αταλάντης (Γ’ Εθνική άνοδος σε Β’ Εθνική) και IBC Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική άνοδος σε Β’ Εθνική).
Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας της ΧΒΑ, ο Δημήτρης Δουρούκης ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, η ομάδα έδειξε από την αρχή πως με ήθελε και αυτό ήταν κάτι που με κέρδισε, σε συνδυασμό με τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι δείχνουν πως είναι οι κατάλληλοι προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εύχομαι προπάντων υγεία, που είναι το σημαντικότερο με όλα αυτά που έχουμε ζήσει το τελευταίο διάστημα, να έχουμε μία καλή χρονιά και χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ και πάλι με τον κόουτς Ζαρονικόλα, τον οποίο και έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.
Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι ανταγωνιστικό, διαθέτει ισχυρές ομάδες αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να προσπαθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.
Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας.»
Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένειά μας, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων!».

Άρθρο από:xiromero.gr