Έρχεται… η Αποκάλυψη; Ανατριχιαστικό βίντεο με σύννεφο που «καταπίνει» τις ΗΠΑ


Ένα βίντεο που… προκαλεί τρόμο, σε μια περίοδο που ο πλανήτης δεν χρειάζεται περισσότερο φόβο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου
Ένα βίντεο που… προκαλεί τρόμο, σε μια περίοδο που ο πλανήτης δεν χρειάζεται περισσότερο φόβο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο από φέρι μπόουτ, στις ακτές του Ρόουντ Άιλαντ, στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, το ανατριχιαστικό βίντεο παρουσιάζει ένα τεράστιο, πυκνό σύννεφο να καταφτάνει, μοιάζοντας να καλύπτει εκατοντάδες μίλια, κατά μήκος του Ολντ Χάρμπορ στον Μπλοκ Άιλαντ.

Οι… αντιδράσεις
Αντιδρώντας… όχι τόσο ψύχραιμα, πολλοί χρήστες έκαναν λόγο για… σημάδι της Αποκάλυψης. Κάποιοι, προφανώς επηρεασμένοι από την πανδημία κοροναϊού, ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για σημάδι καταστροφής, σταλμένο από τον Θεό.

Άλλοι, προφανώς σε πανικό, πόσταραν εδάφια από τη βίβλο: «Λουκάς 21:11, και θα υπάρξουν μεγάλοι σεισμοί και σε διάφορα μέρη λοιμοί και επιδημίες. Και θα υπάρχουν τρόμοι και μεγάλα σημάδια από τους ουρανούς» έγραψε κάποιος.

Οι ειδικοί καθησυχάζουν
Όμως, από την πλευρά της, η Μπόνι Ντάιαμοντ, εκπρόσωπος Τύπου της βρετανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο κι ανέφερε ότι πρόκειται απλά για ένα σύννεφο Arcus και τίποτα περισσότερο, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star.

«Πρόκειται για μακριά, λεπτά, χαμηλού ύψους σύννεφα, που συνήθως συνδέονται με ασταθή άνεμο και καταιγίδες με κεραυνούς», σχολίασε η Ντάιαμοντ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους ειδικούς, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν όταν ένα ψυχρό καθοδικό ρεύμα κατεβαίνει από ένα νέφος και φτάνει στο έδαφος.

Ο ψυχρός αέρας απλώνεται κατά μήκος του εδάφους ραγδαίως, με το θερμό αέρα και την υγρασία να σπεύδουν προς τα πάνω.

Δείτε το βίντεο:

in.gr

Το άρθρο Έρχεται… η Αποκάλυψη; Ανατριχιαστικό βίντεο με σύννεφο που «καταπίνει» τις ΗΠΑ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.