Έντονες διαμαρτυρίες από  κατοίκους της Τ.Κ. Καραΐσκάκη Ξηρομέρου για τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου σήμερα στη θέση Λαρνάκια .

Έντονες διαμαρτυρίες από  κατοίκους της Τ.Κ. Καραΐσκάκη Ξηρομέρου για τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου σήμερα στη θέση Λαρνακια .
 
Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι ,προσωπικό του Δήμου με ίδια μέσα, πραγματοποίησε αντιπλημμυρικές εργασίες χωρίς  την ύπαρξη αντιπλημμυρικής μελέτης  και  χωρίς την παρουσία μηχανικού.

 

Σε επικοινωνία που είχαν  οι κάτοικοι με το Πρόεδρο της Τ.Κ. Καραΐσκάκη κ Αθανάσιο Λιγνό, τους διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν σε γνώση του  οι εν λόγω εργασίες 
 
Οι κάτοικοι ανησυχούν μήπως με τις  παρεμβάσεις αυξηθεί σημαντικά ο όγκος του νερού και  πλημμυρίσουν τα σπίτια και τα κτήματα τους .
 
Σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Δευτέρα αποφάσισαν να επισκεφτούν το Δημαρχείο.
 
Θα θυμίσουμε  ότι στο σημείο αυτό συγκεντρώνονται μεγάλου όγκοι νερού που συχνά  βρίσκουν διέξοδο έμπροσθεν της μάντρας Κουντουρη θέτοντας σε κίνδυνο τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
 
Η επίλυση του προβλήματος πρέπει να είναι συνολική και απαιτεί μια ολοκληρωμένη μελέτη διαχείρισης των υδάτων
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το άρθρο Έντονες διαμαρτυρίες από  κατοίκους της Τ.Κ. Καραΐσκάκη Ξηρομέρου για τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου σήμερα στη θέση Λαρνάκια . εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.