Άγιος Παΐσιος: Η ΧατζηΧριστίνα έφυγε – Άλλη μια ερμηνεία για όσκαρ

Η υπέροχη Σμαράγδα Σμυρναίου αποχαιρέτησε την σειρά Άγιος Παΐσιος, με την γιαγιά Χατζηχριστίνα να κλείνει τα μάτια της, λυγίζοντας το Twitter. Όλοι υποκλίθηκαν στο υποκριτικό της ταλέντο, με τα δάκρυα να τρέχουν ύστερα από αυτή τη συγκλονιστική σκηνή.

Η γιαγιά Χατζηχριστίνα έφυγε, αφήνοντας πίσω της μία τεράστια πνευματική κληρονομιά στα παιδιά και στα εγγόνια της. Τα μεγάλωσε με αγάπη, με όμορφες συμβουλές για τη ζωή και για τον συνάνθρωπο. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος για όλους.

Μετά από πολλές περιπλανήσεις και δυσκολίες, η οικογένεια του Πρόδρομου Εζνεπίδη έφτασε στην Κόνιτσα της Ηπείρου. Εκεί βρήκαν ανθρώπους που τους υποδέχτηκαν με αγάπη. Ο μικρός Αρσένιος ψέλλισε τις πρώτες προσευχές, πριν καν μιλήσει και ξεκίνησε να μεγαλώνει σε ένα πνευματικό περιβάλλον.

Η γιαγιά του Παΐσιου

Η γιαγιά ΧατζηΧριστίνα όμως έκλεισε τα μάτια της, στη σειρά Άγιος Παΐσιος. Όλοι οι τηλεθεατές έσπευσαν να την χειροκροτήσουν μέσω twitter, λέγοντας ένα τεράστιο μπράβο στην Σμαράγδα Σμυρναίου για την υπέροχη ερμηνεία της, αλλά και για τα τελευταία ανατριχιαστικά λόγια που άγγιξαν τις ψυχές όλων

phgh

Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Η ΧατζηΧριστίνα έφυγε – Άλλη μια ερμηνεία για όσκαρ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.